PUUR! Cultuur

Kunstlessen voor buitengewone Westlanders

Welkom bij PUUR! Cultuur. Wat leuk dat je interesse hebt in kunst- en cultuureducatie!
PUUR! Cultuur biedt lessen in theater, dans, muziek en beeldende kunst voor Westlanders die een beetje extra aandacht nodig hebben. Of je nu te maken hebt met een verstandelijke beperking, een gedragsstoornis of een ontwikkelingsstoornis. PUUR! Cultuur is bedoeld voor alle buitengewone Westlanders: kinderen, tieners en (jong)volwassenen.

Binnen PUUR! Cultuur worden lessen aangeboden in muziek, theater, dans en beeldende kunst. Bij Theaterschool Koperen Kees, Muziekmeesters Westland en Dance For You ben je hiervoor helemaal aan het goede adres. Je kunt bij deze organisaties van alles uitproberen: het hele jaar door, in een korte cursus en zelfs in een orkest vanaf januari 2020!

Ook zijn er diverse mogelijkheden voor kennismakingsworkshops en -cursussen op scholen voor speciaal onderwijs, bij vrijetijdsorganisaties en op woonlocaties.

Kijk vooral eens verder op de website van PUUR! Cultuur en zoek je favoriete aanbod uit!

Ben je werkzaam bij een school of organisatie voor de doelgroep van PUUR! Cultuur en heb je een vraag? Neem ook dan gerust contact op met de aanbieders of richt je vraag via een e-mail of telefoontje aan Wendy van Es, programmaleider Participatie bij Westland Cultuurweb: wendyvanes@westlandcultuurweb.nl; 0174-237045.


PUUR! Cultuur is een initiatief van Westland Cultuurweb, theaterschool Koperen Kees, dansschool Dance For You en Muziekmeesters Westland. Dit programma wordt financieel ondersteund door de gemeente Westland.