CultuurZonderGrenzen

Afgelopen september heeft wethouder Piet Vreugdenhil in De Naald het startschot gegeven voor het nieuwe kunstprogramma: โ€œCultuurZonderGrenzenโ€. Het initiatief van VluchtelingenWerk, Bibliotheek Westland, Westland Cultuurweb richt zich op de ontwikkeling en uitvoering van actieve kunstparticipatie voor mensen die zich vanuit diverse hoeken van de wereld in Westland vestigen.

Het programma start binnenkort met de eerste Proeverij op zaterdag 30 oktober. Iedere Nieuwe Westlander kan meedoen op deze gezellige middag en aan allerlei cultuur proeven: van dans tot theater, van muziek tot tekenen en schilderen.

Proeverij CultuurZonderGrenzen

Wanneer: zaterdag 30 oktober 2021
Waar: Bibliotheek โ€™s-Gravenzande, Zandeveltplein 26
Tijd: 13.15 - 16.30 uur
De gratis workshops die worden aangeboden bestaan uit dans, muziek, tekenen, handwerk en zang. Voor kinderen zijn er ook leuke activiteiten. Naast het proeven aan de kunstvormen is er vooral veel ruimte voor gezelligheid!

Meld je aan voor de proeverij via cultuurzondergrenzen@outlook.com.


Naar aanleiding van de Proeverij start een programma met workshops en lessen dat een aantal weken duurt. Er kan een koor ontstaan, of een orkest of er kan behoefte blijken aan danslessen. Uitwisseling is hierbij uitgangspunt, zodat Nieuwe Westlanders zich thuis gaan voelen in onze cultuur en daarbij hun eigen cultuur kunnen meenemen. Uiteindelijk worden de resultaten getoond op een podium en na vier jaar sluit het programma af met een klein festival.