‘De Graaf van Monte Cristo’ op toneel

Gepubliceerd op maandag 20 mei 2019

Theatergroep Het Wilde Westen brengt het wereldberoemde verhaal ‘De Graaf van Monte Cristo’. Geschreven als een heuse soap: leugens, verdachtmakingen, hebzucht, jaloezie, bedrog, overspel. 

Wraak is een mythisch thema. Bijna iedereen kent wel het verlangen om aangedaan onrecht of miskenning recht te zetten, zo ook zeeman Edmond Dantès. Hij wordt bevorderd tot kapitein en trouwt. Door pure jaloezie wordt hij van verraad beschuldigd en gaat de bak in. Daar ontmoet hij pater Faria, die hem vertelt over de verborgen schat op het eiland Monte Cristo. Na zijn ontsnapping haalt Edmond de schat op en transformeert in de wraakzuchtige Graaf van Monte Cristo.

Met passie en creativiteit brengt de cast van 25 acteurs, actrices, technici, kledingmakers, decorbouwers, filmers en mensen achter de schermen, je dit verhaal. De bewerking is van Sophie Kassies en de regie ligt in handen van Kees Stolze.

Ben je benieuwd naar deze boeiende voorstelling, vermakelijk, onderhoudend en razendsnel? De speeldata zijn 23, 25, 26 en 31 mei en 1 en 2 juni in de TheaterLoods.

Reserveer nu kaarten http://bit.ly/2WdcaKV