Op naar de zevende editie van de Westlandse Kunst- en Atelierroute!

Gepubliceerd op maandag 11 maart 2019

De voorbereidingen voor de Westlandse Kunst-en Atelierroute op zaterdag 18 en zondag 19 mei zijn in volle gang. Westlands Kunstenaarscollectief WIT organiseert het tweejaarlijkse evenement alweer voor de zevende keer.  De route voert langs 35 ateliers en bijzondere locaties in Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster. Ruim 60 beeldend kunstenaars presenteren hun kunstwerken.

Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is het aanbod qua onderwerpen en technieken zeer divers. Naast portretten, fotografie, objecten in 3D, abstract werk, keramiek en collages zijn bijvoorbeeld ook kleuretsen, werken in airbrush, ruimtelijke installaties, modeltekeningen en surrealistisch werk te zien. Op een aantal locaties kun je genieten van livemuziek en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk.

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe ateliers en locaties aan de route toegevoegd, maar ook vertrouwde adressen zoals de Korenmolen in ’s-Gravenzande, de Watertoren in Naaldwijk en het atelier van Catherine Pineaux in Monster staan op de rol. Nieuwsgierog geworden? Neem alvast een voorproefje op de website van WIT!

De Westlandse kunst- en atelierroute  wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Prins Bernhard Cultuurfonds en @Westland Cultuurweb.