Kamerkoor Couleur Vocale brengt Navidad Nuestra naar Honselersdijk

Gepubliceerd op woensdag 6 december 2017

Op een septemberavond in het jaar 1964, werd tekstschrijver Félix Luna gebeld door componist Ariel Ramírez: of hij kon komen, het was dringend. Platenlabel Philips wilde Ariel’s nieuwe LP vóór de feestdagen in de schappen hebben liggen en er was nog geen B-zijde. Toen de zon alweer op was en Félix op weg naar huis, lag er een eerste versie van Navidad Nuestra (ons kerstfeest) op het bureau van Ariel Ramírez. In deze Spaanse cantate wordt het kerstkind niet in Bethlehem geboren, maar op de Argentijnse pampa.

Op 16 december 2017, 53 jaar na het verschijnen van Navidad Nuestra, zal Kamerkoor Couleur Vocale in zalencentrum Hemelsblauw in Honselersdijk dit immer populaire stuk ten gehore brengen. Sinds de zomer al wordt er gerepeteerd voor deze kerstcantate. Jorge Martina is gevraagd om de tenorsolo te doen en het Ensemble del Sur neemt de muzikale begeleiding voor zijn rekening. Ook zullen er Spaanse villancicos gezongen worden

Kaartjes voor Navidad Nuestra (€ 12,50) zijn te verkrijgen bij koorleden, aan de deur, of door een berichtje te sturen naar dit adres: kamerkoorcouleurvocale@outlook.com

Kom luisteren naar Navidad Nuestra, uitgevoerd door het Poeldijkse Kamerkoor Couleur Vocale, op zaterdag 16 december om 20:15 uur in zalencentrum Hemelsblauw, Poeldijksepad 1a, Honselersdijk. Kunt u zolang niet wachten? Op zondag 10 december 2017 om 15:00 uur treedt Couleur Vocale ook op in de Uniekerk in ’s-Gravenzande. Die middag laten ze, begeleid door een gitarist en fluitiste, Spaanse, Duitse en Engelse kerstliederen horen. Meezingen mag!

Zou u aan een volgend concert graag zelf mee willen doen? Stuur dan een e-mail naar kamerkoorcouleurvocale@outlook.com of bel 06 28632552. Kamerkoor Couleur Vocale is altijd op zoek naar nieuwe (mannen)stemmen!