Vacatures Culturele Raad Monster

Gepubliceerd op donderdag 3 april 2014

De Culturele Raad Monster heeft als doel het organiseren van culturele activiteiten in het Westland en daarbuiten. Zij proberen hiermee sociale cohesie en culturele participatie onder de mensen te bevorderen. De Culturele Raad Monster streeft naar een gevarieerd programma voor alle leeftijden. De stichting staat open voor samenwerking, nieuwe ideeën, en nieuwe actieve vrijwilligers. Zie voor meer informatie www.cultureleraadmonster.nl.

Vacature bestuursleden
De Culturele Raad Monster wil een professionaliseringsslag maken door het versterken van cultureel ondernemerschap en zij zoeken daarvoor 3 enthousiaste toezichthoudende bestuursleden. Hiervoor is het van belang dat zij zoveel mogelijk de Code Cultural Governance en de Code Culturele Diversiteit toepassen. De Culturele Raad Monster zoekt 3 toezichthoudende bestuursleden die het leuk vinden om te adviseren en te besturen volgens de codes Cultural Governance en Culturele Diversiteit op het gebied van cultureel ondernemerschap, de uitvoering van de activiteiten en het toezicht houden op de financiële administratie, zoals de jaarrekening, bank- en kasboek. De stichting heeft de intentie om met het toezichthoudend bestuur tussen de 2 à 4 keer per jaar bij elkaar te komen.

Vacature vrijwilligers evenementen
De Culturele Raad Monster organiseert regelmatig evenementen als:
• Moonwalking (culturele avondwandeling met thema en verbindingen met culturele locaties, huiskamers)
• Ku(n)stwerk:  activiteit met bijv. kunstwerken op het strand
• Storytelling: verhalenvertellers op bijzondere locaties zoals de Zandmotor
• Familietheatervoorstelling in de kerstvakantie

CRM zoekt vrijwilligers die het leuk vinden en willen meehelpen en organiseren bij een van genoemde activiteiten. Het meedenken en het zelf en/of gezamenlijk in werkgroep ontwikkelen van nieuwe (kleinschalige) evenementen zijn van harte welkom.

Is uw interesse gewekt? Reageer dan met motivatie naar info@cultureleraadmonster.nl of telefonisch bij Frank van Veen 06-15327768.