Muziekmeesters Westland Online

Gepubliceerd op woensdag 13 januari 2021

Muziek maken is in tijden van zorg een heerlijke uitlaadklep. Alle kinderen zitten thuis met ouders, naast schoolwerk en spelletjes kun je samen muziek maken met Muziekmeesters Westland! Op MM-Online staan lesjes en filmpjes om dit samen te doen. 

Met MM-Online kun je alle kanten op, zo zijn er ZOOM workshops voor alle leeftijden, ZOOM Sing Ins voor 0-4 jaar en ZOOM Kleutermuzieklessen. Lessen voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er in de vorm van filmpjes waar je samen met je kind niet alleen naar kijkt maar echt aan meedoet! Voor een klein bedrag tussen de € 2,00 en € 3,00 kun je meedoen. Een eenmaal aangeschafte muziekles blijft op je account staan en bekijk je zo vaak je wilt. Doe het samen met vriendjes en vriendinnetjes of met familie ver weg of dichtbij. Online kun je elkaar ontmoeten en samen muziek maken.

Tijdens de eerste lockdown waren de muziekdocenten van Muziekmeesters meteen klaar om online de individuele muzieklessen te geven. Veel kinderen waren blij om hun juf of meester thuis op het scherm weer te zien. Skype, ZOOM, Facetime of WhatsApp, dit alles is ondertussen heel normaal geworden. Op die manier kan iedereen écht muziekles hebben.

Voor groepslessen op de muziekschool, basisscholen, peuterspeelzaal of BSO is MM-Online al tijdens de eerste lockdown gestart. MM-Online is de online leeromgeving die sinds april 2020 een vast onderdeel van de muziekschool is geworden. Alle lesjes, filmpjes en alle streams van muziek en theater uitvoeringen zijn toegankelijk voor alle kinderen en ouders die thuis zitten en muziek willen maken. 

Maak op Muziekmeesters Westland kennis met de docenten, kijk eens naar filmpjes over muziekinstrumenten of doe een lesje met je kind samen. Tijdens deze lockdown zijn er dagelijks Online Sing Ins voor kinderen van 0-4 jaar om 9.30 uur en dagelijkse Online Kleuterlessen om 13.00 uur. Ook op andere tijdstippen kun je meedoen, dan is het een opname van de les waarin de docent live via ZOOM was. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0174 352 125 of kijk op de website van Muziekmeesters Westland