Zomersalon 2020 in Kunsthuis18

Gepubliceerd op donderdag 6 augustus 2020

Zomersalon 2020

Van 15 aug tot en met 13 sept 2020
Dit jaar bestaat de zomersalon uit een verzameling werken van verschillende kunstenaars uit het Westland of uit de omgeving daarvan.
Het is een sprankelende zomerse impressie waarbinnen de disciplines fotografie, keramiek, beeldende vorming, collage technieken en schilderkunst te zien zijn.
De expositie weerspiegelt zomerse avonden, zinderende momenten, de natuur en vooral speelsheid.

We nodigen jullie uit om het werk te komen bekijken en door deze kunst nog meer van de zomer te genieten. Alle werken verbeelden een lome warme zomer die eindeloos lijkt als de zomer van onze jeugd toen we nog in staat waren om volledig op te gaan in dat ene moment, te genieten van de geuren, kleuren en beelden die intenser lijken door de langdurige aanwezigheid van de zon.

De opening vindt plaats op zaterdag 15 augustus  2020 om 16.00 uur in Kunsthuis18, Zuidweg 6 in Naaldwijk. I.v.m. de corona maatregelen staan we maximaal 30 personen tegelijk in onze ruimte toe. Het werk van de kunstenaars is daarna iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur te bewonderen.

Deze expositie loopt tot en met zondag 13 september. De toegang is gratis. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Business People.