Salsa & Latin Party in Westland

Gepubliceerd op maandag 28 oktober 2019

Cultuurverbinders organiseert in samenwerking met Dansschool Maick van Leeuwen en La Paranda op zaterdag 14 december een Salsa & Latin Party in de Nieuwe Harmonie. Deze party zal worden opgeluisterd met een spetterend live optreden van de band La Paranda. 

Het is een avond genieten van muziek en dans, voor iedereen die dat wil. Of je nu een beginnend danser bent, gevorderd of alleen muziekliefhebber. Het doel is om dansen en muziek te verbinden met mensen. Vanaf 20.00 uur is er een workshop basis salsa te volgen van Dansschool Maik van Leeuwen. Om 20.30 uur barst het feest los met de 16 koppige band La Paranda. Zij spelen een aanstekelijke mix van vele soorten Latijns-Amerikaanse muziek. Met hun swingende optredens maken zij van elke gelegenheid een waanzinnig feest! In Latijns Amerika is een ‘parranda’ een spontaan volksfeest. Hun frontline bestaat uit vier temperamentvolle zangeressen en een zanger. Daarachter vind je de machine van de band: een achtkoppige blazerssectie en een superstrakke ritmesectie. De leden van La Parranda hebben verschillende achtergronden en zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Suriname, de Antillen en Nederland. Zij delen één grote passie, en dat is hun liefde voor música latina!

Wil jij dit feest niet missen? Kaarten zijn te verkrijgen voor € 15,00 per persoon, inclusief hapjes. Ze zijn uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam en het aantal personen, en door de kosten per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijg je een bevestiging van de party. Wees er snel bij want vol is vol! De zaal is open om 19:45 uur.