Spelen met muziek

Gepubliceerd op maandag 23 september 2019

Nieuwe muziekcursussen voor kinderen van 0-4 jaar!  Muziekmeesters Westland start begin oktober weer met muzieklessen voor de jongste kinderen. Kom op je eerste muzieklessen in De Lier, ’s-Gravenzande of Naaldwijk.

Spelen met Muziek I is de cursus voor de allerjongsten van 7 maanden tot 2 jaar. Met een ouder, grootouder of andere volwassene komen de kinderen naar de lessen. Samen zingen, muziekspelletjes doen of spelen met eenvoudige muziekinstrumentjes geeft wekelijks een uurtje met veel plezier. Thuis kun je de liedjes en spelletjes blijven herhalen. Voor de kinderen van 2 tot 4 jaar start de cursus Spelen met Muziek II. De peuters worden uitgedaagd om muziek te maken, te fantaseren, te zingen en te dansen én de begeleidende volwassenen doen mee! De docenten van Muziekmeesters Westland zijn professionele Muziek op Schoot docenten. 

Tien lessen kosten € 68,00 en er zijn lessen op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Neem voor meer informatie contact op via info@muziekmeesterswestland.nl, bel 0174-730756 of kijk op de website.