Concerto Delaborde geeft Zomeravondconcert ’t Woudt

Gepubliceerd op vrijdag 1 juni 2018

De sfeervolle kerk van 't Woudt is deze zomer weer decor voor een serie bijzondere concerten

Zaterdag 23 juni a.s. om 20.00 uur is het ensemble Concerto Delaborde te gast. Concerto Delaborde bestaat uit Antoinette Lohmann (barokviool), Wilbert Hazelzet (traverso), Wouter Verschuren (barokfagot), Robert Smith (cello en viola da gamba) en Kathryn Cok (klavecimbel).  Het ensemble speelt in verschillende samenstellingen werken van o.a. Telemann, J.S. Bach, Devienne, Schaffrath, Schwarzkopf en Fasch. 

 Alle ensembleleden hebben zich mede toegelegd op ‘oude muziek’. Zij concerteren op belangrijke nationale en internationale podia. Ook geven zij les op diverse conservatoria en geven masterclasses in binnen- en buitenland.

Reserveer je kaarten op via www.concertentwoudt.nl, via info@concertentwoudt.nl of 06-22 18 39 27. Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur op de avond van het concert opgehaald en betaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs is € 18,50 inclusief een drankje voor of na het concert in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.

Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt, het kleinste dorpje van Nederland, ligt aan de weg van Delft naar het Westland de N223.