Online kunstlessen


Door de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 (Coronavirus) zagen wij bij veel culturele organisaties initiatieven ontstaan om op een andere manier hun lessen aan te bieden. Dit ondersteunen wij door het aanbod op één plek te verzamelen en alle initiatieven te belichten. In deze brochure vind je een overzicht van online kunstlessen die momenteel worden aangeboden door culturele organisaties en vakdocenten in het Westland. Met dit overzicht willen we iedereen die op dit moment thuis les wil volgen op een eenvoudige manier op weg helpen bij het vinden van mooi aanbod.

Nu we thuis moeten blijven en niet naar onze dans-, muziek-, theater-, -schilder of andere kunstles kunnen gaan, is het hartstikke fijn tóch actief te kunnen blijven met de docent op het scherm. Doe er je voordeel mee en blijf lekker actief en creatief!

Online kunstlessen uit het Westland


Wil je jouw online lessen ook terugzien in de brochure? Laat het ons weten door een mail te sturen naar wendyvanes@westlandcultuurweb.nl en we nemen je mee. Door jullie aanbod op een overkoepelende plek te verzamelen op onze website en social media maken we jullie aanbod voor veel mensen zichtbaar en toegankelijk!