Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining literatuur & filosofie

Filosofische gesprekken in de klas

Een filosofiegesprek doet een beroep op het creatief en het analytisch denkvermogen: rek- en strekoefeningen die het denken lenig maken. Tijdens deze workshop oefen je de vaardigheid van het vragen stellen en ervaar je hoe je filosoferen, tekenen, schrijven en vertellen combineert in een mooi creatief proces. Daarna ga je aan de slag met bestaande lesideeën voor het filosoferen. Uiteraard is daar iets bij voor alle leeftijden: van kleutergroep tot en met groep acht.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining literatuur & filosofie, welke zou plaatsvinden op woensdag 22 april 2020, is vanwege de maatregelen rondom corona helaas geannuleerd. We gaan te zijner tijd op zoek naar een vervangende datum en zullen deze hier en via onze nieuwsbrief communiceren.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
25.00

Meld je hier aan voor Kunstkundig 2019-2020
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.