Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining erfgoed

Ontdek erfgoed in je eigen omgeving

Maak kennis met Historisch Archief Westland. Ontdek welke historische bronnen er zijn en hoe deze door leerkrachten, of door de leerlingen zelf, gebruikt kunnen worden. Vervolgens gaan we eropuit! We ontdekken erfgoed in de nabije omgeving. Je gebruikt de historische kennis bij het ontwerpen van een opdracht voor jouw eigen klas. De training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met erfgoededucatie.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. De verdiepingstraining erfgoed, welke zou plaatsvinden op woensdag 8 april 2020, is vanwege de maatregelen rondom corona helaas geannuleerd. We gaan te zijner tijd op zoek naar een vervangende datum en zullen deze hier en via onze nieuwsbrief communiceren.

Wil je de verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
25.00

Meld je hier aan voor Kunstkundig 2019-2020
Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.