Kunstkundig

Individuele leerkrachten : Verdiepingstraining beeldende kunst

Beeldende technieken als onderdeel van het creatief proces

Beeldend werken kan met tal van materialen en technieken, en dan ook nog eens op heel veel manieren. Kortom: in deze training wordt je blik op beeldende technieken en materialen verbreed! Wat kun je eigenlijk echt allemaal met klei? Hoe kun je anders aan de slag met verf en tekenmateriaal? Maak kennis met druk- en stempeltechnieken of werk aan een eigen sculptuur van diverse materialen. Het toepassen van de verschillende technieken is voor alle leeftijdsgroepen interessant: de trainer laat je ervaren wat binnen elke techniek geschikt is voor diverse leeftijden.

Met de verdiepingstrainingen zoom je in op een specifiek thema binnen de kunstdiscipline van jouw keuze. Er zijn verdiepingstrainingen in elke discipline. Wil je meer informatie of een verdiepingstraining met je hele team volgen? Neem contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
25.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.