Kunstkundig

Icc'ers : Icc-onderzoekslab cultuurportfolio

Maak een plan voor het cultuurportfolio op jouw school

In het onderzoekslab cultuurportfolio onderzoeken we samen hoe het cultuurportfolio in je school geïmplementeerd kan worden. Het onderzoekslab is een gezamenlijk onderzoek waarbij je allerlei bronnen en tools krijgt aangereikt. In de eerste bijeenkomst staat het begrip cultuurportfolio centraal en maken we kennis met diverse voorbeelden van fysieke en digitale portfolio’s. De tweede bijeenkomst zoomt in op het proces in de klas: van verzamelen tot selecteren, reflecteren en projecteren. De laatste bijeenkomst gaat over de implementatie in de praktijk, we verzamelen hier de gouden tips. Je kunt als icc’er ervoor kiezen om samen met een collega deel te nemen aan het onderzoekslab. Na de drie bijeenkomsten heb je een concreet plan voor implementatie in je eigen school. 

Het onderzoekslab vond plaats op woensdag 12 februari en 4 maart (14:00-17:00). De laatste bijeenkomst wordt in de vorm van een terugkombijeenkomst georganiseerd in het najaar van 2020. Het onderzoekslab heeft een totale studielast van 14,5 uur (8,5 uur bijeenkomsten en 6 uur thuisstudie). Deelname aan het onderzoekslab kost €75 per deelnemer.

Neem voor meer informatie contact op met je cultuurcoach of stuur een e-mail naar info@westlandcultuurweb.nl.

Duur
3 bijeenkomsten van 3 uur

Voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Kunstkundig-activiteiten vind je hier. Aanmelden voor deze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Kosten
75.00

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.