"The art of being you" ofwel De kunst om jezelf te zijn.

Marja Ouwerling

Marja Ouwerling is beeldend kunstenaar en coach. Ze is opgeleid als plateelschilder bij Royal Delft en geeft sinds 2006 tekenles bij het Atelier in de Kunstgarage. Marja werkt zelf bij voorkeur met acrylverf en pastelkrijt.
Met acrylverf komen er vooral fantasierijke bloemstillevens: "FLowers On Water" tot stand. In deze technieken geeft Marja workshops en verzorgd ze met veel plezier lessen in het programma kunstkracht 55+ in de Westlandse verzorgingstehuizen. Kunst in de strijd tegen eenzaamheid! In pastelkrijt maakt Marja meer realistische schilderijen met een losse toets.

Marja is sinds 2003 vrijwilliger bij Kunsthuis18 en in 2016 was ze een van de kunstenaars die de werkgroep Open Atelierroute Wateringen Kwintsheul opgericht hebben. In 2020 helpt ze al weer voor de derde keer bij de organisatie van deze atelierroute.
Bij KIMG zet Marja zich in voor mensen die door een moeilijke fase in het leven gaan. Ze zet de kunst in om het coaching traject op een prachtige manier te ondersteunen.

In 2018 heeft Marja de eerste prijs voor professionals gewonnen bij KIK in Nederland drie, met schilderijen uit de serie "FLowers On Water".

Uitagenda

Marja Ouwerling biedt de volgende evenementen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Lindehove 22
2295RK Kwintsheul

Tel: 0174-641619
Mobiel: 06-17108904
marleter@hotmail.com
www.marja-schilderijen.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.