Zingen verbroedert en maakt je gezond en blij!

Koor4Fun

Koor 4Fun is een gemengd koor met rond de honderd leden.
De naam Koor 4Fun hebben we niet voor niets gekozen, want naast een heel afwisselend en verrassend repertoire, staat plezier in het zingen voorop! En dat is ook te merken tijdens onze optredens: van elk optreden maken we een feestje!

Ons repertoire bestaat uit populaire Engels- en Nederlandstalige liedjes
We hebben al heel wat optredens achter de rug; zowel in de omgeving als verder in het land zijn we te zien en horen bij diverse evenementen en bij instellingen. We doen onder andere jaarlijks mee met Podium Westland en het Westlands Korenfestival

Ook treden we op in het buitenland; een paar jaar geleden in Pineda de Mar in Spanje en afgelopen juni van dit jaar zijn we met een grote afvaardiging (bijna 60 incl. partners) naar Toscane afgereisd en hebben daar 3 optredens verzorgd. Een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!!
Dit jaar gaan we in juni naar Calella in Spanje op uitnodiging van Rugatours
We zijn blij dat we een behoorlijk aantal mannen in ons koor hebben, maar enthousiaste zangers (vooral tenoren) zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor dames, zij zijn ook van harte welkom.

De locatie voor onze repetitieavonden is De Binnenhof, waar we op de eerste 3 weken van de maand op de woensdagavond repeteren.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
van Heukeslootstraat
2671PA Naaldwijk

Postadres
Graanveld 21
2671 ZN Naaldwijk

Mobiel: 0638575961
secretariaat@koor4fun.nl
www.koor4fun.nl

VOLG ONS OP:

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.