Organisatie voor tuinieren/bloemschikken in de breedste zin

Groei & Bloei Westland

Groei & Bloei Westland is een afdeling van de landelijke organisatie Groei & Bloei. De afdeling houdt zich bezig met het enthousiast maken van mensen op het gebied van tuinieren en bloemschikken.

Van belang vindt de afdeling vooral het tegengaan van de vergrijzing van tegenwoordige tuinen door een teveel aan bestrating. De afdeling organiseert een aantal maal in het seizoen avonden, waarop diverse thema's rond tuinieren aan de orde komen. Hiervoor benadert de afdeling gerenommeerde sprekers uit het land. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Ook vinden er demonstraties op het gebied van bloemschikken plaats.

Verder organiseert de afdeling regelmatig excursies en cursussen. Ook vinden er tuinenfietstochten en tuinwandelingen plaats.

Groei & Bloei Westland is ook mede-organisator van de wedstrijd Groen en Doen, 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12 jaar bent!
Deze wedstrijd is een vervolg op twee eerder door de afdeling georganiseerde wedstrijden in 2014 en 2015 voor scholen om het schoolplein te vergroenen!

Cursussen

Groei & Bloei Westland biedt de volgende lessen/workshops in de vrije tijd aan:

Voor deze doelgroep(en):

  • Volwassenen >18 jaar
Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Locatie
Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Tel: 0174 415854 of
http://westland.groei.nl

VOLG ONS OP:

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.