Een gezellige club van recreatie tot topsport

DOS Monster

Door Oefening Sterk is een actieve regionaal toonaangevende dans-, gymnastiek-, turn- en acrogym vereniging uit deelgemeente Monster van de gemeente Westland. De Monsterse gymnastiek- en turnvereniging is opgericht op 31 maart 1920 en Koninklijk goedgekeurd op 26 mei 1970.

Op dit moment telt de vereniging ongeveer 325 leden. Met deelname aan en goede resultaten in de nationale wedstrijdsport is DOS Monster al vele jaren voor regionale begrippen uniek. DOS Monster kent als vereniging vele verschijningsvormen op het gebied van dans, gymnastiek, acrogym, turnen, aerobics en conditietraining, bewegen in kleine groep en kleutergym.

Vanaf 2 jarige leeftijd worden kinderen (peutergym, kleutergym en bewegen in kleine groep) vertrouwd gemaakt met diverse basis motorische vaardigheden. Vanaf 6 jaar (meisjesgym, jongensgym, acro) worden de beginnende conditionele en de grondvormen van het turnen op een gezonde en plezierige manier aangeleerd door gediplomeerde trainers en trainsters. Indien de mogelijkheden aanwezig zijn kunnen kinderen doorstromen naar de diverse selectiegroepen. De dans is er vanaf de leeftijd vanaf 6 jaar. Hierbij worden op ontspannen en speelse wijze leuke dansjes aangeleerd en wordt het bewegen op muziek en het ritme gevoel gestimuleerd.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met één van de bestuursleden via bestuur@dosmonster.nl.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Gymzaal Zeester Rembrandtstraat 5
2681 AX Monster

Locatie
Heydseweg 9
2681 VN Monster

Locatie
De Hoge Bomen 1C
2671 NZ Naaldwijk

Mobiel: 06-10910316
http://www.dosmonster.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Dans

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.