Gitaarles voor jong en oud, akoestische & elektrische gitaar

Gitaarschool Peter van Elswijk

Heb jij thuis een gitaar hangen en zou jij graag die coole riff willen naspelen van jou favoriete band? Of zou jij een solo willen spelen zoals Eddie van Halen? En weet je trouwens wie Heitor Villa Lobos is?

Als je gitaar speelt bij Gitaarschool Peter van Elswijk gaat er een hele wereld voor je open op het gebied van gitaarmuziek. Er wordt lesgegeven in uiteenlopende stijlen zoals klassiek , fingerpicking, pop, rock, blues, jazz en metal.

Eens per jaar wordt er een Leerlingendag gehouden zodat de leerling aan familie en vrienden kan laten zien wat hij/zij het hele jaar heeft geleerd. Ook organiseert Gitaarschool Peter van Elswijk eens per jaar een Gitaarclinic in Zuid-Frankrijk, waar de deelnemers de unieke kans krijgen om les te krijgen van gitaarvirtuozen Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel en verschillende gastdocenten. Dit gebeurt op idyllische plekjes in de prachtige Zuid-Franse omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website, stuur een e-mail of bel gerust een keer, wij kijken graag samen met jou naar wat passend voor je is!

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Groenelaan 1
2675 BS Honselersdijk

Tel: 0174-623693
http://www.petervanelswijk.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.