Cultuureducatie marktplaats

Actief : Dagprojecten Basisonderwijs

Projectdag met dans op de basisschool

BASISONDERWIJS DAGPROJECT

Op zoek naar een projectdag met dans op de basisschool? Wij zijn er klaar voor met een super leuk programma!

Dans op de basisschool is uitstekend inzetbaar om kinderen te motiveren, met elkaar te laten werken, te interesseren voor cultuur en veel meer. Dans Creatie verzorgt danseducatie onder begeleiding van professionele dansdocenten op basisscholen. Een formule waarbij kinderen in één dag een theatervoorstelling maken. Gedurende één of twee dagdelen komen de leerlingen actief in aanraking met dans. Aan het eind van het programma sluiten we de dag af met een door de leerlingen uitgevoerde voorstelling.

Het is ons doel om met een dansdag leerlingen kennis te laten maken met verschillende vormen van dans en op een speelse wijze in aanraking te laten komen met verschillende facetten die horen bij het maken van een voorstelling.
Door samenwerking en respect voor elkaars mogelijkheden werken we aan een mooi eindresultaat. Of het nu gaat om kleuters, middenbouw-, of bovenbouwleerlingen, als aanvang of afsluiting van een schooljaar, maar ook bij feestelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld een jubileum of gewoon door het schooljaar heen. De dansprojecten kunnen een mooie invulling zijn van de dag.

De dansdag is bij u op school. De lessen en voorstelling kunnen worden gegeven in de gymzaal en/of aula. Thema’s gaan in overleg, natuurlijk hebben wij ook zelf veel ideeën en is er veel mogelijk.

Basisonderwijs dagproject duurt van 9.00 – 15.00 uur.
Het maximum aantal leerlingen per dansgroep is het aantal leerlingen wat in de klas zit (minimaal 15). Advies per dansgroep is maximaal 25 leerlingen en het minimale aantal leerlingen om een dansdag te organiseren en een voorstelling te kunnen geven is 50 leerlingen (maximaal 150).
De kosten voor een basisonderwijs dagproject zijn € 10,00 per leerling per dansdag.

Het lijkt ons een feest om met u en uw leerlingen een fantastisch programma neer te zetten wat ze nog lang bij zal blijven!

Dans Creatie cultuureducatie werkt met ervaren en gediplomeerde dansdocenten.

Doelgroepen

  • PO groep 1
  • PO groep 2
  • PO groep 3
  • PO groep 4
  • PO groep 5
  • PO groep 6
  • PO groep 7
  • PO groep 8

Disciplines

  • Dans
Log in om lesmateriaal te downloaden
Contact

Tel: 0174 – 226 069

Locatie
Windmolen 182
2291KS Wateringen

Aanbieder

Dans Creatie

Bezoekadres (hoofd)locatie
Windmolen 182
2291 KS Wateringen

Tel: 0174 – 226069
http://www.danscreatie.nl

VOLG ONS OP:

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.