Cultuureducatie marktplaats

Actief : Muziek, zo breed!

Muziek is altijd, overal en in alle soorten en maten. Ontdek mee!

Muziek is van altijd en van overal. Van luisteren tot zingen en tot spelen. Van Gregoriaans tot Rap. Kinderen maken in deze lessenserie kennis met veel verschillende stijlen muziek. Ze gaan bovendien aan de slag met het componeren van eigen muzikale werkjes en presenteren dit aan de groep. De serie bestaat uit 10 muzieklessen, gebaseerd op de kerndoelen van het SLO, waarbij de domeinen zingen, lezen, luisteren en musiceren afwisselend aan bod komen.

De lessen kunnen worden uitgediept en gepresenteerd voor ouders en belangstellenden.

Coaching.

Eventueel kan de leerkracht ervoor kiezen om van deze lessenserie een coachingsproject te maken. Om en om geven de combinatiefunctionaris en de leerkracht dan de lessen. Op deze manier doet de leerkracht ervaring en ideeën op om ook in de toekomst met muziek aan de slag te kunnen.

De lessen zijn compleet uitgewerkt en zo bedacht dat er veel mee kan worden gevarieerd. De leerkracht krijgt hier ook voorbeelden van mee. Op deze manier is een les in dezelfde klas op meerdere manieren te gebruiken waardoor de leerkracht een grote rugzak met lessen en mogelijkheden meekrijgt. Bovendien krijgt de leerkracht assistentie en feedback bij deze lessen.

In overleg kan deze lessenserie worden uitgebreid naar 16 of 20 lessen.

Doelgroepen

  • PO groep 6
  • PO groep 7

Disciplines

  • Muziek

Duur
10x 45 min.

Kosten
500,-

Log in om lesmateriaal te downloaden
Aanbieder

Muziekmeesters Westland

Bezoekadres (hoofd)locatie
Kon. Julianaweg 160
2691 GH 's-Gravenzande

Mobiel: 0641254207
http://www.muziekmeesterswestland.nl

VOLG ONS OP:

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.