Adviescommissie Regeling Kleine Culturele InitiatievenGer Alleblas-Behrtel 

Ik ben Ger Alleblas-Behrtel, 69 jaar, gepensioneerd en sinds een aantal jaren woonachtig in De Lier. Vele jaren werkte ik in de basiseducatie in Den Haag en was ik politiek actief in Westland. Hoewel ik nu geen fulltime baan meer heb, voel ik me – als vrijwilliger - niet minder betrokken bij de Westlandse samenleving. Ik juich het van harte toe dat de gemeente een budget beschikbaar stelt om kleine culturele initiatieven mogelijk te maken. Dat brengt mensen bij elkaar. Zo bepaal je samen het karakter en de sfeer van je buurt of wijk. Daar ben ik van overtuigd.


Lotte van Rijn 

Ik ben Lotte van Rijn. Waarom ik in de commissie zit? Omdat ik cultuur in Westland een warm hart toedraag! Wat is er mooier dan samen genieten van cultuur in alle facetten; muziek, toneel, kunst, erfgoed of humor. Ik hou ervan en zou het graag op speciale en onverwachte plaatsen meer in Westland zien. Cultuur combineren met onze kassen. Dat is mijn wens voor Westland! Ik heb aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd, werk bij een Westlandse kassenbouwer, woon in Wateringen, moeder van Floris, en ga in mijn vrije tijd graag een stukje zeilen.


Lin Borsboom


Ik ben Lin Borsboom en woon met mijn vriend en 2 dochters in Naaldwijk. Lange tijd ben ik als vrijwilliger betrokken geweest bij Westlands Popcentrum Nederland 3 in Wateringen en bij festival Boerol. Van mijn interesse in cultuur heb ik zelfs mijn werk gemaakt en ik werk nu bij Laaktheater, één van de cultuurankers in Den Haag.

Wat mij betreft komt er meer kunst en cultuur in het Westland! De regeling Kleine Culturele Initiatieven is daarin dan ook een mooie stimulans vanuit de Gemeente Westland. Ik ben iemand die ondernemerschap en het laagdrempelig aanbieden van cultuur erg waardeert en weet hoe een relatief kleine bijdrage van een subsidieverstrekker verschil kan maken bij realiseren van een initiatief. Ik kijk er dan ook naar uit om veel aanvragen van interessante en creatieve initiatieven te ontvangen.