Jong en creatief? Exposeer in Kunsthuis18!

Gepubliceerd op dinsdag 6 mei 2014

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar? Maak je beeldend werk? Dan is Kunsthuis18 (gevestigd in Naaldwijk) op zoek naar jou! Kunsthuis18 heeft een speciale ruimte, de Greenport People Room For Young Artists, waar zich elke vijf weken een jong beeldend talent presenteert. Dat kan zijn met schilderijen, tekeningen, sculpturen, fotografie, design, etc. Laat je zien!

De Greenport People Room For Young Artists bestaat sinds 2010 en is zeer succesvol. Al bijna 40 jonge talenten uit Westland en omstreken hebben er hun werk laten zien. Veel van hen exposeerden er zelfs voor het eerst. Er is weer ruimte voor nieuwe talenten in de expositieladder. Omdat deze ruimte wordt gesponsord door Greenport People BV uit Poeldijk, krijg je als jong talent de gelegenheid om kosteloos je werk te tonen. Daarnaast word je begeleid en gecoacht door de tentoonstellingscommissie en verzorgt Kunsthuis18 op vele manieren publiciteit: via social media, websites, de pers en een mooi vormgegeven flyer voor jouw expositie.

Studeer je aan een academie voor beeldende kunst of zit je nog op de middelbare school, laat je werk zien! Het gaat niet alleen om de competenties die je nú al hebt, maar juist ook om de belofte die jouw werk uitstraalt. Nieuwsgierig? Kijk dan eens naar onze berichten op @Kunsthuis18 (facebook/twitter) en op www.kunsthuis18.nl.
Wil je misschien eerst advies of feedback? Dat kan ook. De tentoonstellingscommissie kijkt graag samen met jou eens naar je werk.

Kunsthuis18 wil jonge, aankomende kunstenaars letterlijk de ruimte bieden om hun kunsten te tonen én de doelgroep van jongeren aanspreken. Je krijgt dus ook de ruimte om zelf vorm te geven aan de opening van jouw expositie. Misschien wel door een performance of optreden waarbij kruisbestuiving ontstaat met andere kunstvormen als theater, dans, muziek enz.
Ben jij jong en creatief? Neem dan contact op met Kunsthuis18 via info@kunsthuis18.nl. Ken je of kent u een jong talent? Vertel hem of haar dan over deze mogelijkheid!