Cultureel Huiskamerproject Moonwalking

Gepubliceerd op donderdag 17 april 2014

De Culturele Raad Monster organiseert op zaterdag 17 mei 2014 de 33e editie van de Moonwalking, een avondwandeling met een cultureel tintje waarbij u dit keer culturele optredens in huiskamers en verassinglocaties kunt bijwonen en de gastvrijheid kunt proeven van mensen uit een wijk. Het thema van de Moonwalking is: ‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’ in de wijken Polanen en Molenwijk in Monster.

Deze activiteit start in ISW schoolgebouw aan de Madeweg 1 in Monster. Na het welkomstwoord volgen er korte wandelingen met kleine groepjes door de wijken Polanen en Molenwijk in Monster. Het is de bedoeling 5 verschillende huiskamers in de wijken en 2 verassinglocaties bezoeken. Op de locaties vinden korte gevarieerde optredens plaats. Het bezoek per huiskamer duurt maximaal een half uur en de invulling ervan is in handen van diverse lokale talenten en artiesten op het gebied van muziek, poëzie en theater. Na de wandeling keren alle deelnemers terug naar het ISW schoolgebouw voor een gezamenlijke borrel met muziek. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen. Alle mensen uit de wijk, maar ook buiten de wijk zijn van harte welkom om deel te nemen. Deze avond is een pilotproject en is mede mogelijk gemaakt door Westlandinfra en met medewerking van Westland Cultuurweb.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:
18:45 uur - 19:15 uur Ontvangst met koffie en thee bij ISW Madeweg 1
19:15 uur - 22:30 uur Groepen wandelen en bezoeken huiskamers.
Huiskamer 1: Grupo Los Hermanos Flamencogitaar en zang
Huiskamer 2: Gerard Jellema Storytelling
Huiskamer 3: Vincent Janze Elektrische gitaar
Huiskamer 4: Adrienne Vooijs Poëzie
Huiskamer 5: Hoekse Troubadour Petri Jakobs Gedichten zang en gitaar
Locatie 6: Jos van der Marel en Hiske Kamminga Straattheater Indigo
Locatie 7: Tougou`dougou Muzikale reis
22:30 uur – 23:30 uur Nazit bij ISW schoolgebouw met muziek.

Deelname:
Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultureleraadmonster.nl met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door € 14,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Culturele Raad Monster te Monster. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.