Maak je eigen organisatiepagina!

Gepubliceerd op dinsdag 18 maart 2014

Wist u al dat u uw eigen organisatiepagina aan kan maken op www.westlandcultuurweb.nl? Met uw eigen organisatiepagina wordt u ook via Westland Cultuurweb zichtbaar als culturele organisatie of cultureel ondernemer in Westland. Laat zien wat u op het gebied van muziek, zang, dans, theater, literatuur, media, toneel, erfgoed, beeldende kunst en/of natuur en milieu te bieden hebt!

Bezoekers van onze website kunnen onder het kopje 'ORGANISATIES' eenvoudig zoeken naar culturele stichtingen, verenigingen of ondernemers in Westland door in de zoekfunctie te filteren op de Westlandse kern(en) en/of discipline(s).

Het vindbaar maken van culturele uitingen in Westland is een belangrijke taak van Westland Cultuurweb. Wellicht overbodig om te vermelden: uw pagina op de website is kosteloos.

Hieronder leggen wij u uit hoe u uw pagina kunt aanmaken en beheren. Vervolgens vertellen wij hoe u uw evenementen kunt opnemen in de Cultuuragenda en hoe u het onderdeel 'Lessen en Workshops' kunt vullen.

1. Het aanmaken van uw pagina
A) Via onderstaande link logt u eenmalig in op onze website om uw pagina aan te maken. Neem deze link over in uw webbrowser: https://www.westlandcultuurweb.nl/inschrijven/
U komt vervolgens direct op de inschrijfpagina. Op deze pagina staat een invulformulier, waarin wordt aangegeven hoe u de juiste informatie over uw organisatie kunt vermelden.
B) Vul de gevraagde gegevens over uw organisatie in en klik op 'Verzend' zodra u klaar bent.
C) U ontvangt, nadat uw pagina online is gezet door Westland Cultuurweb, een bevestigende
e-mail. In deze e-mail staan uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Bewaar deze goed. Met deze gegevens kunt u in de toekomst eenvoudig toegang krijgen tot uw eigen pagina om wijzigingen aan te brengen (via Inloggen & aanmelden, rechtsbovenaan op de homepage).

2. Het aanmaken van agenda-items in de Cultuuragenda
Onze website beschikt nu ook over een culturele agenda. Ook deze agenda kent een zoekfunctie op Westlandse kern(en), discipline(s), en aanvullend op datum en op zoekterm. Bezoekers van www.westlandcultuurweb.nl kunnen eenvoudig een concert, expositie, dansvoorstelling, toneeluitvoering, lezing of ander evenement zoeken om in de vrije tijd naar toe te gaan.

Met uw persoonlijke inlogcode - zie punt 1c - kunt u zelf uw culturele evenementen in de agenda opnemen! Deze Cultuuragenda betreft geen cursusaanbod (lessen & workshops). Dit is een volgende dienst die wij u gaan aanbieden. U wordt hierover binnenkort op de hoogte gebracht.

De culturele agenda zal niet alleen continu actueel zijn op de website, maar komt tevens tweewekelijks terug in de Nieuwsbrief van Westland Cultuurweb. En natuurlijk brengen wij uw evenementen ook via facebook en twitter onder de aandacht van het grotere publiek: @Westland Cultuurweb (facebook) en @Cultuurweb (twitter).

3. Invullen Lessen en Workshops in vrije tijd
Nieuw op de website zijn de onderdelen 'Onderwijs' en 'Cursus'. Geeft uw organisaties lessen of workshops in de vrije tijd, of biedt u cultuureducatie-aanbod aan voor het onderwijs? Ook dit kunt u vanaf nu zichtbaar maken op de website. Als uw organisatie al een profiel heeft aangemaakt, dan kunt u eenvoudig inloggen en deze gegevens zelf invoeren onder het gewenste onderdeel.

Heeft u vragen? Laat het ons weten via info@westlandcultuurweb.nl. Wij helpen u graag verder.