Proeflessen muziek en nieuwe cursussen na de meivakantie!

Gepubliceerd op dinsdag 11 mei 2021

Muziekmeesters Westland hoopte vandaag, dinsdag 11 mei, weer 'echt' de deuren te openen, maar helaas moeten muziekscholen toch nog even wachten. Gelukkig is er een alternatief: de groepslessen van de nieuwe cursussen buiten verzorgen.

Tijdens het Tjilp Festival in de meivakantie heeft Muziekmeesters al even geproefd aan het buiten les geven. Op woensdag 19 mei starten de cursussen Muziek- en Instrumentenparade. Deze oriëntatielessen zijn in groepjes kinderen van 4-6 jaar en in groepjes van 7-11 jaar op de woensdagmiddagen. De groepen bestaan uit maximaal 5 kinderen en voor € 58,- kunnen kinderen lessen tot aan de zomervakantie.

Kinderen die meteen willen beginnen met viool, cello, drums, gitaar of keyboard kunnen zich aanmelden voor de korte cursus InstrumentenStarter.  In groepjes van 3 of 4 kinderen wordt er gestart met een instrument, die je in eigen beheer hebt of kunt huren van de muziekschool. De kosten voor deze lessen bedragen ook € 58,- tot aan de zomervakantie. 

De lessen zijn te volgen op de hoofdlocatie Maesemunde in ’s-Gravenzande, maar ook in Wateringen en Honselersdijk. Kijk voor de exacte locaties op de website. Alle individuele lessen zijn nog online, alleen de groepjes die gaan starten lessen buiten bij de locaties.

Kijk voor het gehele cursusaanbod op www.muziekmeesterswestland.nl