Oranje dansfeest door Stichting Westland Danst

Gepubliceerd op donderdag 22 april 2021

Speciaal voor tieners die zin hebben in een dansfeest voor Koningsdag organiseert Stichting Westland Danst a.s. maandag 26 april een dansavond met verschillende workshops. De workshops zijn gratis te volgen voor iedereen die interesse heeft vanaf 10 jaar. 

De aangesloten dansscholen Dance Innovation, Dance for You en Dans Creatie organiseren alle drie in de verschillende dorpskernen een leuk workshop aanbod voor de avond van maandag 26 april. Er wordt gezorgd voor een feestelijke buitenlocatie, muziek en de dansers zijn welkom om feestelijk in het oranje te komen! De workshops zijn bedoeld voor alle tieners uit het Westland die interesse hebben om te dansen. Het maakt niet uit of je lid bent van één van de dansscholen. Danservaring is ook niet nodig! Je kunt meedoen op verschillende plaatsen in het Westland namelijk Monster, ’s-Gravenzande en Wateringen.

Stichting Westland Danst heeft tot doel om dansen voor iedereen toegankelijk te maken én iedereen te laten genieten van dans. Sinds 2016 organiseren zij evenementen voor de ervaren dansliefhebbers en voor geïnteresseerden die graag eens willen proeven van dans.

Inschrijven kan via de mailadressen info@danceforyou.nl (Monster), administratie@danceinnovation.nl(’s-Gravenzande) en info@danscreatie.nl (Wateringen). Meer informatie kun je vinden op de website van Westland Danst.

Het dansfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.