Training 'Vlog & Edit'

Gepubliceerd op maandag 19 april 2021

Door de maatregelen van het afgelopen jaar zijn culturele aanbieders meer dan ooit aangewezen op het inzetten van online tools en digitale middelen. Cultuurweb staat elke keer weer versteld van de vindingrijkheid en de prachtige initiatieven die daaruit zijn ontstaan. Dit vraagt heel wat, ook op technisch vlak en het ontwikkelen van mediavaardigheden. 

Uit het veld kwam de vraag voor een training voor het maken van daadkrachtige vlogs en vlot en simpel editen van beeldmateriaal. Op maandag 10 mei organiseert Cultuurweb daarom de online training 'Vlog & Edit'. We nemen jullie mee in de wereld van het vloggen en editen. Een hands-on training vol met tips en tools en opdrachten waarin je ook echt zelf aan de slag gaat!

wanneer: maandag 10 mei 10.00 -12.00 uur

waar: vanuit je eigen luie stoel (online)

voor wie: culturele partners (van zzp-ers en kunstvakdocenten tot vrijwilligers van lokale muziekverenigingen en medewerkers van grotere culturele instellingen)


Aanmelden kan tot uiterlijk 26 april via deze link. Voor vragen kun je terecht bij Iris via ischeffers@westlandcultuurweb.nl. Wij zien je graag op 10 mei!