Wie kent het kampioenselftal van Zonneveld?

Gepubliceerd op maandag 8 maart 2021

De Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul gaat deze maand terug naar het jaar 1986, het jaar van de ontploffing van space shuttle Challenger, het ongeluk in Tsjernobyl en de opening van de Oosterscheldekering.

In Wateringen organiseert de familie Zonneveld een voetbaltoernooi. Fotograaf Peter van Raamsdonk is er natuurlijk bij om alle elftallen op de foto te zetten. De familie Zonneveld doet zelf ook mee en heeft speciale shirts laten maken met de familienaam erop. 

De Historische Vereniging plaatst maandelijks een foto op de website en op de Facebookpagina. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent. Naast de elf spelers staan er nog twee mannen bij, waarschijnlijk de trainer en opa. Wie kent de namen van de leden van het voetbalteam Zonneveld uit 1986? Welke families deden er nog meer mee? Wie heeft er gewonnen? Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij alle personen als hulpmiddel bij het reageren. Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mailadres foto@hvwk.nl of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij de moeder en kinderen als hulpmiddel bij het reageren. De bundeling van alle reacties verschijnt in het ledenblad.

Maandelijks spreekuur

Vanwege de coronamaatregelen is het historisch spreekuur tot nader bericht afgelast. Wij hopen over een tijdje weer op de eerste zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur gasten te verwelkomen in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen. Tot die tijd is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de Hofboerderij, binnen de voorschriften van de overheid.