Peutermuziek cursus online

Gepubliceerd op maandag 1 maart 2021

Muziekmeesters Westland start op zaterdag 6 maart met de cursus Peutercarrousel Online. 

Muziekdocente Annemarie Rijkée is aan de muziekschool verbonden en gespecialiseerd in muziekles voor kinderen tot zes jaar. Zij heeft het programma ontwikkeld: "Nu live lessen niet mogelijk zijn, is Zoom een goede manier om kinderen toch met muziek bezig te laten zijn. De zoom-lessen zijn interactief, de kinderen kunnen samen met een ouder, of grootouder, of andere volwassene, lekker meedoen met zingen en dansen en klappen en spelen."

De lessen worden extra leuk door gebruik te maken van een zogenaamd ‘greenscreen'. Op dit screen worden achtergronden geprojecteerd die te maken hebben met het thema van de les, waardoor de fantasie van de kinderen wordt geprikkeld. Uit de ervaringen van alle online muzieklessen tot nu toe, is gebleken dat kinderen óók online een band opbouwen met de docent. Daarom start Muziekmeesters nu een echte cursus met 7 lessen. De lessen zijn op een vaste tijd, net als 'echt' naar de muziekschool gaan.

De cursus Peutercarrousel Online is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar én een volwassene. De lessen gaan van start op 6 maart van 9.30 tot 10.00 uur. In totaal bestaat de cursus uit 7 lessen van 30 minuten op zaterdagochtend. De cursus kost € 35,- per kind (per IP adres). 

Wil je jouw peuter inschrijven of meer weten? Neem dan contact op via 0174 352 125 of kijk op de website van Muziekmeesters Westland.