‘t Jeugd Atelier in de Kunstgarage gaat door corona later van start, zorg dat je erbij bent!

Gepubliceerd op woensdag 27 januari 2021

Creatieve kinderen kunnen binnenkort weer als 'echte' kunstenaars aan de slag in de Kunstgarage in Naaldwijk. 't Jeugd Atelier biedt vanaf half februari haar nieuwe cursussen aan die door corona waren uitgesteld. 

Binnen het aanbod zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, zoals op op woensdagmiddag 17 februari bij Kunstschatten om 14.00 uur en Kunstkoorts om 15.30 uur. Juliette van de Walle neemt je mee in een boeiende wereld van bijzondere kunstenaars zoals: beeldhouwers, schilders, architecten, modeontwerpers en zelfs graffitikunstenaars. Ze vertelt over verre landen en hun bijzondere kunstschatten en laat daarbij een heleboel mooie voorbeelden zien. Iedere les maak je een nieuw kunstwerk. Je gaat aan de slag met hout, speksteen, boetseer was, spuitbussen, verf, metaal en nog veel meer. Van alle gemaakte kunstwerken maken we de laatste les een coole EXPO of als dat niet kan i.v.m. corona, maakt Juliette leuke overzichtsfilmpjes.

Vanaf 18 februari kan je op donderdagmiddag weer naar hartenlust tekenen en schilderen onder leiding van kunstenaar Miranda Pronk. Door middel van leuke opdrachten wordt kennis gemaakt met verschillende technieken en materialen, zoals plakkaatverf, vetkrijt, Oost-Indische inkt, houtskool en kleurpotlood. Elke les wordt aan een nieuwe opdracht gewerkt. Je mag ook zelf onderwerpen bedenken. Op een speelse manier leer je ook diepte te suggereren en portret tekenen. Ben je creatief en wil je eens wat vaker tekenen dan is deze cursus echt iets voor jou!

't Atelier hoopt de cursussen te starten op bovenstaande data, maar is wel afhankelijk van het openen van de basisscholen. Enthousiaste kinderen kunnen zich aanmelden via de website