Kleine Culturele Initiatieven, juist nu! Aanvragen kan voor 2021

Gepubliceerd op woensdag 16 december 2020

In deze tijd is het moeilijk om verbinding te maken met kunst en cultuur. Met de lockdown tot ten minste dinsdag 19 januari liggen alle ‘live’ culturele activiteiten weer stil. Mensen missen het contact en daarom is het belangrijk om weer uit te kijken en te genieten van mooie initiatieven. Daarom is de versoepeling van de voorwaarden van de KCI-regeling voorlopig verlengd. Dit houdt in dat er geen aanvullende financiering nodig is, een externe verbinding met een ander organisatie of partij is niet nodig is en een aanvraag op elk moment kan worden ingediend (let op: wel tenminste drie weken voor de start van het project).

Wil jij jouw wijk verrassen met een culturele optocht door de straten, een online concert streamen voor Westlanders of jouw kunstwerken op een bijzondere manier tentoonstellen? Maar mis je de middelen? Doe dan een beroep op de Regeling Kleine Culturele Initiatieven! Het is mogelijk om een subsidie aan te vragen voor kleinschalige verbindende activiteiten op het gebied van kunst en cultuur via deze Regeling Kleine Culturele Initiatieven. De regeling is bedoeld voor kleinschalige culturele initiatieven op kern- en wijkniveau. Per initiatief is een bedrag van maximaal 1500 euro beschikbaar.

Wil je direct een aanvraag doen? Klik dan door naar het aanmeldformulier en begroting/dekkingsplan. Mocht je even willen sparren of je idee willen bespreken met ons? Neem dan contact op via info@westlandcultuurweb.nl.