De Naald presenteert gratis livestream jubileumvoorstelling

Gepubliceerd op woensdag 11 november 2020

WestlandTheater De Naald blijft de schouders eronder zetten. Eind oktober presenteerde De Naald de reeks Wat Wel Kan: unieke voorstellingen van bevlogen theatermakers in een intieme huiskamersetting voor maximaal 30 bezoekers. Daar ging een paar dagen later alweer een streep doorheen door de aangescherpte maatregelen. De Naald moest haar deuren weer sluiten. Maar De Naald blijft in mogelijkheden denken: Zondag 22 november presenteert De Naald een gratis livestream van de kleinkunstvoorstelling Het Beste. Om 15.00 uur te zien via de Facebookpagina en het Youtubekanaal van De Naald.

Het Beste is een voorstelling die oorspronkelijk in de jubileummaand van De Naald, in september, zou plaatsvinden. De voorstelling is door directeur Nico Baars bedacht: hij vroeg kleinkunstenaars Elke Vierveijzer, De Andersons en Spruijt & Opperman om mee te doen aan deze unieke jubileumproductie. Door corona kon dit in september helaas niet doorgaan. De voorstelling staat nu gepland op zondag 22 november om 15.00 uur en wordt live gestreamd via Facebook en Youtube. De gratis stream wordt mogelijk gemaakt door Ligthouse Films, ABC Bouwsupport en Rabobank Westland.

De beste kleinkunstliederen

Een voorstelling waarin Spruijt & Opperman, Elke Vierveijzer & Michiel Wetzer en De Andersons het beste zingen van o.a. Maarten van Roozendaal, Kommil Foo, Stef Bos, Brigitte Kaandorp e.v.a. Indien er weer publiek is toegestaan in het theater, zal de livestream ook live bij te wonen zijn voor bezoekers die reeds kaarten hebben. Om 20.15 uur speelt Het Beste nogmaals voor publiek, zonder livestream. 


Zondag 22 november om 15.00 uur gratis via de livestream te volgen op Facebook en Youtube. De link van deze livestream volgt later via de website van De Naald, nieuwsbrief en social media.