Dansen in de videoclip van Westland Danst

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober 2020

Kinderen die dromen van het meedansen in een videoclip kunnen deze op woensdag 21 oktober waarmaken. Stichting Westland Danst organiseert een Dance Challenge waarin kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar worden uitgedaagd om mee te dansen in de videoclip van de stichting. 

De aangesloten dansscholen Dance Innovation, Dance for You en Dans Creatie studeren per leeftijdsgroep een choreografie in. In deze twee uur durende sessie worden vervolgens een aantal videoclips opgenomen met de jonge dansers in de hoofdrol. De challenge is bedoeld voor kinderen die houden van dansen, enthousiast zijn en het leuk vinden om voor een camera te staan. Danservaring is niet nodig. Ze kunnen meedoen op verschillende plaatsen in het Westland namelijk Monster, ’s-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk, De Lier en Poeldijk.

Westland Danst heeft tot doel om dansen voor iedereen toegankelijk te maken én iedereen te laten genieten van dans. Sinds 2016 organiseren zij evenementen voor de ervaren dansliefhebbers en voor geïnteresseerden die graag eens willen proeven van dans.

De kinderen van 6 t/m 8 jaar kunnen meedoen aan de challenge van 10.00 - 12.00 uur en de kinderen van 9 t/m 12 jaar dansen van 13.00 - 15.00 uur bij één van de drie dansscholen. De kosten voor deelname bedragen € 10,-. Inschrijven kan via de mailadressen info@danceforyou.nl, info@danceinnovation.nl en info@danscreatie.nl. Meer informatie kun je vinden op de website van Westland Danst.


Beeld: Macario Gomes