Woordkoorts met Komfort & Joy

Gepubliceerd op woensdag 2 september 2020

De volgende editie van Café Mooie Woorden heeft als thema ‘Plankenkoorts’. Op 10 september organiseert vereniging ‘Schrijvers tussen de Kassen’ in de 3Winckels weer een gratis avond met muziek en woordkunst. Want na een afgelaste editie in mei, vanwege de corona-maatregelen, staan de schrijvers en dichters te popelen om weer voor te dragen, met of zonder zenuwen. De avond begint om 20:00 uur.

In het café aan de Dijkweg in Naaldwijk zijn er deze donderdagavond twee gastdichters: Jeroen den Harder en Jelle Ravestein, de stadsdichter van Maassluis. De overige gedichten en verhalen komen van de leden van de vereniging. Het Westlandse duo Komfort & Joy verzorgt tweemaal een muzikaal intermezzo.

‘Een beetje plankenkoorts hoort erbij, maar een aantal van onze leden durft niet voor te dragen, hoeveel complimenten ze ook krijgen op hun werk. Vandaar het thema,’ zegt voorzitter Dennis Koopman, die ook de presentatie deze avond voor zijn rekening neemt. ‘En liever plankenkoorts dan corona.’

Bezoekers wordt gevraagd te laten weten dat ze komen. ‘Dan weten we zeker dat alle gasten de gepaste afstand kunnen bewaren, zodat iedereen ook weer gezond naar huis kan.’ Een berichtje bij het facebook-event of een Whatsapp-bericht naar 06 18059108 is genoeg.