Start nieuwe seizoen muziekschool

Gepubliceerd op woensdag 2 september 2020

De muzieklessen op de muziekschool van Muziekmeesters Westland starten deze week, gelijk met de basisscholen. 

Iedereen die geïnteresseerd is in les op een muziekinstrument of in zangles kan een gratis proefles aanvragen. De meeste lessen vinden plaats in Maesemunde, de hoofdlocatie in ’s-Gravenzande. Korte cursussen voor kinderen zijn op meer locaties in het Westland. 

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar starten er korte cursussen Spelen met Muziek. Deze vind je op de website onder de pagina Ukkies. Om muziekles uit te proberen zijn er proeflessen op 16, 17 en 18 september. Deze lessen zijn altijd in de ochtend met een ouder, grootouder of andere volwassene samen. Inschrijven gaat via de website van de muziekschool.

Alle lessen met groepen, maar ook voor blazers en zangers vinden plaats in grote ruimtes. Daar wordt geventileerd en is het mogelijk om afstand te houden. Wie wil kan achter een scherm les hebben. Het afstand houden én de strenge hygiëne protocollen maken alle lessen weer live mogelijk. Mocht je toch liever een online les volgen zijn hier ook nog mogelijkheden toe. 

Heb je vragen of vind je op de website niet wat je zoekt, stuur dan een mail naar info@muziekmeesterswestland.nl of bel naar 0174-352125. Inschrijven voor proeflessen en cursussen kan via de website.