Gratis workshops bij 't Jeugd-Atelier

Gepubliceerd op woensdag 2 september 2020

De open dag van Creatief Centrum 't Atelier staat dit jaar in het teken van ’t Jeugd- Atelier. Juliette van de Walle en Miranda Pronk gaan workshops geven, waar je zo kunt aanschuiven. Je bepaalt zelf hoe lang je aan het werk gaat. Op zaterdag 5 september vanaf 13.00 tot 17.00 uur is de jeugd van 6 tot 14 jaar welkom in ’t Atelier aan het Zuideinde 8 in Naaldwijk.

Laat jij je bijvoorbeeld inspireren door de prachtige kunstwerken van Jean Dubuffet? Tijdens een workshop introduceert kunstenaar Juliette van de Walle zijn werk. Vervolgens ga je zelf een sculptuur bouwen van piepschuim, in combinatie met materialen als markers, krijt en nog veel meer. Juliette verzorgd de lessen Kunstschatten en Kunstkoorts op woensdagmiddag en Kunst4You op vrijdagmiddag.

Daarnaast kan je bij Miranda Pronk, aan de slag met 'Stripfiguren'. Je werkt met krijt, houtskool, inkt, verf en allerlei andere materialen. Miranda verzorgt de teken- en schilderlessen op dinsdag- en donderdagmiddag. Natuurlijk worden de workshops verzorgd met inachtneming van de RIVM-voorschriften.

Kijk voor meer workshops van 't Atelier, die vanaf september starten, in onze cursusagenda.