Workshop Musicals!

Gepubliceerd op vrijdag 21 augustus 2020

VU Westland en Muziekmeesters Westland starten in september met de cursus Musicals! Deze cursus (voor 16+/volwassenen) gaat over de geschiedenis van de musical, gecombineerd met het zingen van musicalnummers én het acteren.

Op dinsdag 25 augustus is er een voorproefje met een losse workshop. Docente Frieda Jacobowitz, zang, met specialisme Amerikaanse musicals, geeft de lessen samen met regisseur Jonathan Geenen. Van 10.00 tot 12.00 uur kun je kennismaken met de docenten en met de inhoud van de cursus. Na de kennismaking is het wel twee uur aan de slag! Een stukje geschiedenis, zangoefeningen en een nummer samen onder de knie krijgen met spel en zang. De kosten voor deze ochtend zijn € 20,00, pauze met koffie en thee is inbegrepen.

Zingen is in deze tijd natuurlijk niet onbesproken, op 1,5 meter mag en kan het weer. Bij Muziekmeesters Westland is het mogelijk om (wanneer dit wenselijk is) schermen tussen deelnemers te plaatsen. Daarnaast vindt de workshop plaats in de zaal van Maesemunde waar veel ruimte is en voldoende ventilatie door altijd alle deuren open te laten staan.

Hou je van zingen? Heb je basaal kennis van de Engelse taal zodat je een lied in het Engels kan zingen? En ben je geïnteresseerd in het musical repertoire? Kom naar de workshop op 25 augustus in Maesemunde, ’s-Gravenzande. Inschrijven kan op www.muziekmeestersonline.nl. Voor meer informatie: info@muziekmeesterswestland.nl en 0174-352125.