Vakantieactiviteiten voor ouder en kind op de muziekschool

Gepubliceerd op donderdag 6 augustus 2020

Het is zomervakantie! Niet iedereen gaat op vakantie, misschien ben jij met je gezin ook veel weken thuis. Je hoeft je zeker niet te vervelen!  De muziekschool van Muziekmeesters Westland in Maesemunde  (’s-Gravenzande) is in de maand augustus open voor kinderen én volwassenen.

Maakt jouw kind muziek? Heeft hij/zij al een paar jaar muziekles en speel je zelf misschien ook een instrument? De docenten van Muziekmeesters Westland gaan 3 ochtenden muziek maken met amateur muzikanten van alle leeftijden in een vakantie Orkestproject.

Het project orkest is op 10, 11 en 12 augustus. Met op 12 augustus aan het einde van de ochtend een concertje. Het concertje wordt gefilmd en kun je online bekijken. Ben je een amateur muzikant, en je zoon of dochter ook? Schrijf je samen in en kom ook naar het orkestproject.

Bladmuziek staat klaar op de website, mocht je willen oefenen van te voren.

Voor de ouders met een ukkie (0 tot 4 jaar) is er elke week een ochtend Spelen met Muziek. Op 6 augustus is er een Sing-In voor kinderen tot en met 5 jaar om samen met een (groot)ouder of andere volwassene aan mee te doen. Samen zingen, samen muziek maken, je hebt zo een heerlijk uitje dichtbij huis. En na afloop zit je weer vol ideeën om thuis ook muziek te maken.

Er is op de muziekschool in augustus heel veel te doen. Het hele vakantieprogramma vind je op de website www.muziekmeesterswestland.nl/agenda  of volg ons op facebook.

Voor informatie: info@muziekmeesterswestland.nl en 0174-352125.