Kaartverkoop eerste helft theaterseizoen De Naald start augustus

Gepubliceerd op vrijdag 17 juli 2020

Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur start De Naald de verkoop van alle voorstellingen in de periode september t/m december 2020. De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. 

Artiesten die de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen naar De Naald komen zijn o.a. Veldhuis & Kemper, Youp van ’t Hek, Peter Heerschop en Viggo Waas, Stef Bos, Koefnoen Live en Daniël Arends. Maar ook nieuw talent in het Rabo Talenten Concours, zoals Tobi Kooiman, Teun van den Elzen, Daniëlle Schel en Jasper van der Veen. Ook bevat het programma enkele inhaalvoorstellingen die tijdens de coronacrisis geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum of krijgen binnenkort nog bericht over de nieuwe datum of annulering van de voorstelling. Het eerste deel van het nieuwe programma verschijnt medio augustus op www.westlandtheater.nl. Wie 29 augustus kaarten wil bemachtigen doet er goed aan om vooraf een account aan te maken. 

Maximum aantal bezoekers

Door de 1.5 meter maatregel kan De Naald maximaal 110 bezoekers per voorstelling verwelkomen. Uiteraard wordt er voorafgaand aan een theaterbezoek heldere informatie verschaft over hoe het bezoek zo veilig en ontspannen mogelijk gemaakt wordt. Het warme welkom waar De Naald bekend om staat is anders dan normaal, maar het team van De Naald doet haar uiterste best om een zo warm mogelijk onthaal te bieden. Dit is al gebleken tijdens de inhaalvoorstellingen die vanaf 1 juli plaats hebben gevonden. 

Knallende aftrap

De Naald is gedurende de zomervakantie geopend voor films. Zie www.westlandtheater.nl voor het filmaanbod. Zaterdag 5 september wordt er een knallend startschot van het nieuwe seizoen gegeven door de slagwerkgroep Percossa, die meerdere malen zijn uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Zij spelen die dag maar liefst zeven shows tijdens de “Percossa Marathon” in De Naald. De eerste show start om 7.00 uur ’s ochtends en de laatste show start 01.00 uur ’s nachts. Kaarten zijn online te reserveren.