Livestream mini Voorproeverij nieuw seizoen WestlandTheater De Naald

Gepubliceerd op maandag 11 mei 2020

WestlandTheater De Naald zou op vrijdag 15 mei traditiegetrouw het programma van het nieuwe theaterseizoen presenteren tijdens de uitverkochte Voorproeverij: een avond vol optredens van artiesten en waar de brochure met het volledige nieuwe programma gepresenteerd zou worden. Deze avond is inmiddels onder voorbehoud verplaatst naar 31 augustus, waarvan De Naald hoopt dat deze avond wél door kan gaan. Toch wil het theater haar publiek ook iets bieden op de oorspronkelijke datum. Daarom presenteren zij via een livestream een afgeslankte versie van de Voorproeverij, mét onthulling van de nieuwe zaaldeuren. De livestream van deze mini Voorproeverij start om 20.15 uur via de Facebookpagina en het Youtube kanaal van De Naald.

“De Voorproeverij is ieder jaar voor ons, voor ons publiek en voor de artiesten een feestje”, begint directeur van De Naald Nico Baars. Een gezellige avond waarbij iedereen vol verwachting uitkijkt naar het nieuwe theaterprogramma die in een prachtige nieuwe brochure is gestoken en waarbij de nieuwe zaaldeuren worden onthuld. “Wij maken van de onthulling van de nieuwe brochure en daarop aangesloten zaaldeuren altijd een momentje. We baalden dan ook enorm dat we door alle onzekerheden op dit moment geen nieuwe brochure met programma kunnen presenteren. Toch wilden we wel iéts doen. Dus werd het een mini Voorproeverij. En daar hoort ons publiek bij, zoals altijd!”

Livestream
De Naald nodigt haar bezoekers uit om vrijdagavond 15 mei om 20.15 uur via Facebook en Youtube aan te schuiven bij de livestream van de mini Voorproeverij. Baars wil nog niet alles verklappen, maar laat wel al weten dat de presentatie in handen ligt van cabaretier René van Meurs. De mini Voorproeverij duurt ongeveer een uur en is gratis te bekijken.

Wanneer het nieuwe theaterprogramma bekend wordt gemaakt en wanneer de verkoop start, is op dit moment nog onduidelijk. De Naald adviseert bezoekers de website, social media en nieuwsbrieven in de gaten te houden, waar als eerste informatie over het nieuwe seizoen bekend wordt gemaakt.