Lancering Kunstpracht-programma 2020-2021

Gepubliceerd op maandag 23 maart 2020

Het Kunstpracht-programma voor komend schooljaar is gereed! Voor de kleuters kun je kiezen uit het dansconcert Lepeltje lepeltje, de mimevoorstelling Geel of een bezoek aan museum Beelden aan Zee. Voor de middenbouw hebben we de voorstelling Sticks van Percossa in de aanbieding, een kleinkunstvoorstelling van Jasper Smit voor op school of een bezoek aan de tijdelijke Dior-expositie in het Haags Kunstmuseum. Ook de bovenbouwers hebben een lastige keuze te maken: ga je naar de theatervoorstelling De verschrikkelijke badmeester, naar het Nederlands Danstheater of het Fotomuseum in Den Haag? 

Brochure Kunstpracht 2020-2021

Op maandag 23 maart worden de brochures met de post naar de scholen verstuurd. Deelname aan Kunstpracht kost €6 per leerling. Per bouw kies je of je ook busvervoer wilt afnemen; indien je hiervoor kiest, betaal je €1 per leerling extra. Als je je aanmeldt, ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees hier meer algemene informatie over Kunstpracht.

Meld je hier aan voor Kunstpracht!


Let op: aanmelden kan tot en met vrijdag 24 april, wanneer de meivakantie start. Wil je zeker weten dat je ingedeeld wordt bij de cultuurbelevingen van jouw voorkeur? Meld je dan gauw aan, want: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.