Inschrijving Kunst in de Kroeg 2020 is geopend!

Gepubliceerd op maandag 24 februari 2020

Het is zo ver, de inschrijving voor Kunst in de Kroeg 2020 is geopend! KIK is dé kunstwedstrijd en -expositie van Westland en omgeving. Aankomende editie vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020, in WPC Nederland 3 in Wateringen. En dit jaar voor het eerst met een thema: Vrijheid.

Je kunt onderdeel zijn van deze unieke expositie en kans maken op de jury- of publieksprijs door je in te schrijven met een werk dat aansluit op het thema. Dat kan, zoals vanouds, in de categorie jong talent, amateur of professioneel. De inschrijfperiode loopt vanaf 1 februari tot aan 1 april. Alle beeldende kunstdisciplines zijn toegestaan en deelname kost maar 10 euro. Schrijf je in!

Voor het eerst worden kunstenaars uitgedaagd werk in te leveren passend bij het onderwerp. Met KIK2020 sluiten ze aan bij het nationale themajaar: 75 jaar VRIJHEID. Hoe verbeeld jij dit als kunstenaar? Dit kan met bestaand werk, maar natuurlijk ook met nieuw!

De prijs die deze editie te winnen valt, is een expositie bij De Hofboerderij in Wateringen + een atelierbezoek bij gevestigd kunstenaar Anouk Griffioen + begeleiding ter voorbereiding op de expositie door de organisatie! In totaal zullen vier kunstenaars deze prijs winnen: de drie winnaars in de drie categorieën gekozen door de jury en de winnaar van de publieksprijs.

Vrijdagavond 17 april 2020 kun je in WPC Nederland 3 genieten van beeldende kunst, live muziek en gezelligheid. Breng je stem uit op je favoriete werk en zie hoe de publieks- en juryprijs worden uitgereikt.
Zaterdag 18 april 2020 kun je ‘s middags de expositie in alle rust bekijken.

Tijdens de inschrijfperiode deelt KIK meer informatie over de prijs, de jury, deelnemende kunstenaars en de organisatie via de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter.