Theatergroep Het Wilde Westen speelt 'De Gouden Draak'

Gepubliceerd op maandag 3 februari 2020

De spelers van Theatergroep Het Wilde Westen brengen eind februari een raamvertelling over de ondraaglijke lichtheid van het vreemdelingenbestaan, ‘De Gouden Draak’. De Duitse toneelschrijver Roland Schimmelpfennig vond voor zijn stuk in de keuken van het restaurant met dezelfde naam een metafoor voor de onzichtbare onderkant van de multiculturele samenleving. De onderkant die de bovenkant schoon en gevoederd houdt, zodat die zich kan bezighouden met zijn alledaagse probleempjes.

Zeven acteurs van Theatergroep Het Wilde Westen spelen afwisselend zeventien personages in achtenveertig scenes. Naast de Aziatische koks spelen een tand, een krekel, een mier, twee stewardessen, een grootvader, een kleindochter, een serveerster, een jong stel, een man in het gestreepte overhemd, een kruidenier en de Barbiefucker een rol in dit grimmige, fabelachtige en toch ook komische stuk.

De voorstelling is te zien op 21, 22, 23 (matinee), 28, 29 februari en 1 maart (matinee), met een aanvang van 20.15 uur/ matinee 14.00 uur. De entree bedraagt € 15,00  voor volwassen( jongeren t/m 18 jaar € 10,00). Wil je dit bijzondere toneelstuk bijwonen? Reserveren nu kaarten via reserveren@tghetwildewesten.nl of bel naar Peter Luiten – (070) 3687146 of Willem van Delft - 06 511 165 51.