Gouden strijkersklanken door Camerata Terra Reno in concertreeks Oude Kerk Klassiek

Gepubliceerd op donderdag 9 januari 2020

Strijkorkest Camerata Terra Reno presenteert op zondag 26 januari as. een aantal zeer bekende toppers uit het grote klassieke repertoire, waaronder de favoriet voor vele muziekliefhebbers: de Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi. Het concert begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via De Naald. Het concert is onderdeel van de Oude Kerk Klassiek reeks, een samenwerking tussen Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk, De Naald en Westland Cultuurweb.

Ook wordt er een sprankelend Divertimento van Mozart gespeeld, Elgar’s prachtige, sfeervolle Serenade en de op barokke dansvormen geïnspireerde Holbergsuite van Grieg. De karakteristieke hoogstandjes van de veeleisende solovioolpartij van de Vier Jaargetijden van Vivaldi worden vertolkt door Sasha Mashina, eerste violiste in het Residentieorkest. Al met al een complete  muzikale reis gedirigeerd en toegelicht door Marco Bons. 

Marco Bons is een Nederlandse dirigent met een passie. Winnaar van meerdere prijzen bij internationale concoursen, heeft hij zijn eigen muzikale visie opgebouwd door te werken met vele opera- en symfonische gezelschappen en het organiseren van eigen muziekproducties. Zijn eigen orkest, Camerata Terra Reno, verzorgt een muzikaal feest voor jong en oud. Het publiek wordt meegenomen door de grootste klassieke hits gespeeld door beroepsmusici en jong talent. 


Voor meer informatie en kaarten zie www.westlandtheater.nl. Telefonisch reserveren gedurende de openingstijden via 1074-636900.