Kunstpracht selectiebijeenkomst

Gepubliceerd op maandag 6 januari 2020

Velen van jullie nemen al jaren enthousiast deel aan Kunstpracht. Dit schooljaar bezoeken maar liefst 8500 Westlandse kinderen het theater, een museum of een voorstelling op school. We vinden het zo fantastisch dat we deze magische ervaringen mogelijk kunnen maken voor al jullie leerlingen! De afgelopen maanden zijn er al zo'n 2300 kinderen naar Moustachio (middenbouwvoorstelling in De Naald), Boer Boris (onderbouwvoorstelling op school) of Maurits Muis (museumbezoek voor de onderbouw) geweest. En keer op keer geven jullie ons te kennen de ervaringen prachtig te vinden. Zo gaven jullie voor Moustachio een 7,7, voor Boer Boris een 8,1 en voor Maurits Muis zelfs een 8,6.

We zijn ontzettend blij dat het steeds beter lukt om de beste voorstellingen en museumbezoeken voor jullie te selecteren. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Net als afgelopen jaren organiseren we daarom een Kunstpracht selectiebijeenkomst. Op deze middag vertellen we jullie alles over de mogelijke voorstellingen en museumbezoeken die we voor volgend jaar geselecteerd hebben. Leerkrachten, icc'ers en directeuren zijn welkom om aan te schuiven en mee te stemmen op welke belevingen we voor volgend jaar programmeren. Ben je er ook bij?

De selectiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 5 februari 2020 van 14:30-16:30 (let op: half uur later dan eerder gecommuniceerd). Meld je aan door een berichtje te sturen naar Ilona. Heb je je al via het Kunstkundig-formulier aangemeld? Dan hoeft dit niet opnieuw.