Kindervoorstelling Smiksmorrel

Gepubliceerd op maandag 9 december 2019

Kom tussen kerst en oud en nieuw met kleinkinderen, kinderen, vriendjes en vriendinnetjes of de hele klas naar het kinderstuk Smiksmorrel van Theatergroep Het Wilde Westen.

Het verhaal gaat over koekenbakker Karkapa die van de aardbodem is verdwenen. Voor het plaatsje Smik aan de rivier de Smorrel is dit een ramp. Niet alleen omdat ze zijn overheerlijke bakkunsten zullen missen, maar vooral omdat de volgende dag de jaarlijkse landelijke wedstrijden om de Smikkelbeker worden gehouden.

Nu zal zijn zoon Karkason, die eigenlijk niets van bakken wil weten, de eer hoog moeten houden. Veel kans heeft hij niet, want een Moemoebakker uit het verre Moemenië moet heel goed zijn.Tegen het verbod van zijn vader in gebruikt Karkason dan iets van het gevaarlijke Sluipkruid in een recept. Als hij zijn “Smiksmorrel” proeft is hij het eerste slachtoffer van dit wonderlijke kruid. Als dat maar goed komt...

Smiksmorrel is een toneelstuk van Aris Bremer met: Auke Visser, Annemieke Verroen, Rowena van Staalduinen, Nick Lelieveld, Trudy Maree, Carla Persoon, Mees Blankert en Jacqueline de Boer.

De voorstelling is te zien op 27, 28 en 29 december 2019 om 14.00 uur in TheaterLoods Westland. De entree bedraagt € 5,00. Voor iedereen vanaf 4 jaar! Reserveren? Mail naar reserveren@tghetwildewesten.nl of bel Peter Luiten - (070) 3687146 of Willem van Delft - 06 511 165 51.