Kerstconcert Musica in Poeldijk

Gepubliceerd op maandag 2 december 2019

Westlandse Koorvereniging Musica geeft zaterdag 14 december a.s. haar jaarlijks kerstconcert in de H. Bartholomeus Kerk in Poeldijk. WKV Musica is onlosmakelijk verbonden met Tom Parker en dus mogen liederen uit “The Young Messiah” en “The Commandments” niet ontbreken, daarnaast komen veel internationale kerstliederen langs. Het belooft een 'Musica(le)' wereldreis te worden!

Naast Anitra Jellema (sopraan) en Remko Harms (tenor) verheugt Musica zich op de komst van The Dutch pipes and drums, die samen met het koor wederom voor een apotheose zullen zorgen. Verder werken mee Arthur Postma (vleugel), Christan Grotenbreg (synthesizer/saxofoon), Aarnoud de Groen (orgel) Reinilde Buys (harp) en het jubilerende Blaaskwintet Hi-Five. Dirigent Gerard Brëas stelt zijn koor met deze uitvoering weer voor een nieuwe uitdaging. 

Het concert begint om 20:00 uur en de kerk gaat om 19:15 uur open. Kaarten kosten € 23,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, via de website of telefonisch via 06 45459023.

In Poeldijk zijn op zaterdagavond parkeerzones van kracht. Bezoekers kunnen de auto gratis parkeren op het ABC-Westland – ingang Nieuweweg, Poeldijk. Daarvandaan is een gratis pendeldienst naar de H. Bartholomeus Kerk. Deze rijdt ook na afloop van het concert.


Foto: Rolf van Koppen